torsdag 26 mars 2009

Jag hatar naturen

Idag har jag haft på mig en tröja som var infesterad med larver/larvlik/larvbajs- eller ägg/tomma puppor. Jag vill nu ta livet av mig, vet inte om jag kan leva med äcklet som just nu är nerpulat i -80 C frysen. Det värsta är att när jag googlade maläten kom det bara upp modebloggar och modetips och ACNEs nya heta dress ungefär. JAG VILL VETA HUR MAN UTROTAR DEM!

Update: hittade en dam över 50 hon hade alla svar (det har dom alltid)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Äh, det kunde varit värre: det kunde varit DU som var infesterad av till exempel Trichuris trichiura, Ascaris lumbricoides eller Ancylostoma duodenale.

Det finns alltid nåt att fröjdas över på fredag eftermiddag!

Anonym sa...

Förresten: tänkte på bloggposten i januari. Det kanske står en burk med diklordifenyltrikloretan i den antiquea delen av labbet?

biologen sa...

ja grattis för nu tror jag att mitt liv är infesterat av pälsänglar och har fryst alla mina ägodelar och drömmer om larver. All denna skräck utan att ens ha sett en insekt! Hur kunde jag leva i frid och fröjd i djungeln en månad för några år sedan, frågar jag mig.

Moa - En magisk purt... sa...

Hur blev man av med dem? Är livrädd för att få såna i min garderob och vill ha malkulor men har inte listat ut var man får tag på såna!

biologen sa...

genom att utföra den uråldriga "vårstädningen". Det är faktiskt sant! och tvätta sina kläder.